Cenník

Somatická terapia

Stále som v procese dokončovania certifikátu v somatickej terapii. Kvalifikáciu dokončím toto leto a od septembra 2023 plánujem začať ponúkať sedenia somatickej terapie.

Psychologická astrológia

služby dostupné kdekoľvek na svete

Osobný horoskop

Dostanete podrobný písomný dokument, pravdepodobne na 10 – 15 strán, ktorý podrobne analyzuje váš horoskop narodenia a poskytuje návod na to, aké sú vaše hlavné ciele pre rast a vývoj v tomto živote, aká by mohla byť pre vás ideálna kariérna cesta, nevyriešené traumy, ktoré možno treba riešiť – a mnoho ďalšieho. A ak by ste chceli, aby som sa zamerala na niečo konkrétne, rada to urobím tiež.

Zobraziť viac

70 EUR

Astrologické čítanie kompatibility

Dostanete podrobný písomný dokument, pravdepodobne 10 – 15 strán, ktorý analyzuje spôsob, akým na seba vzájomne pôsobia osobné horoskopy vás a druhej osoby. Nazýva sa to synastria a je to metóda analýzy energií, ktoré na seba dvaja ľudia navzájom pôsobia, a toho, v ktorých oblastiach existuje harmónia a spolupráca a v ktorých oblastiach by mohlo dôjsť k nedorozumeniam a napätiu.

Zobraziť viac

80 EUR

Pokročilé čítanie astrologickej kompatibility

Toto čítanie obsahuje všetko, čo vyššie uvedené astrologické čítanie kompatibility (analýza synastrie), ale obsahuje aj analýzu kompozitného horoskopu páru. Kompozitný horoskop je úplne nový horoskop, ktorý vznikol spojením údajov o narodení oboch ľudí a vytvoril tak tretí subjekt – samotný vzťah. Ak máte záujem o vážnu, stabilnú a dlhodobú budúcnosť s niekým (ako s romantickým partnerom alebo dokonca ako s obchodným partnerom), je dôležité pozrieť sa na kompozit, pretože ukazuje, aký máte potenciál niečo spolu skutočne vybudovať a kam môžete zamerať svoju energiu, aby ste boli úspešní. Toto čítanie vám teda povie nielen o úrovni kompatibility, ktorú zdieľate s druhou osobou, ale aj o tom, do akej miery existuje podpora pre vážnu budúcnosť a – ak áno – akú budúcnosť môžete spolu očakávať.

Zobraziť viac

100 EUR

Čítanie nadchádzajúcich tranzitov

Toto čítanie bude mať formu grafu s časovými osami (s písomným vysvetlením pod každou časovou osou). V grafe sa dozviete, v ktorých dňoch a mesiacoch (počas nadchádzajúcich mesiacov alebo roka) budete zažívať určité planetárne vplyvy. Na základe údajov o vašom narodení a efemeríd (dokument sledujúci presné postavenie planét) presne určím, ako súčasné a nadchádzajúce pohyby planét pravdepodobne ovplyvnia vašu náladu, zdravie a celkovú kvalitu života – a navyše vám poviem, na ktoré oblasti života by bolo najlepšie sa v tomto období zamerať. Ak máte zvláštny pocit, že sa vo vašom živote práve teraz deje niečo mimoriadne významné, znepokojujúce, ťažké alebo nezvyčajné, toto čítanie vám pravdepodobne objasní, aké energie tento pocit vyvolávajú a ako s týmito energiami najlepšie pracovať.

Zobraziť viac

50 EUR

Poznámka: Tri z vyššie opísaných dokumentov budú mať pravdepodobne podobnú dĺžku, ale ceny sú odlišné. Prečo? Hĺbka štúdia, ktorú musím v týchto 3 prípadoch použiť, je výrazne odlišná – a rovnako aj úroveň náročnosti otázok, na ktoré sa snažím prostredníctvom analýzy odpovedať. Môžem byť schopný zostaviť skutočne dobrú analýzu horoskopu (jedného horoskopu) v priebehu jedného pracovného dňa, ale zostaviť jeden z výkladov kompatibility (ktoré zahŕňajú analýzu 3 alebo 4 samostatných horoskopov) mi môže trvať skutočne niekoľko dní. Keď sa pozriem na množstvo hodín, ktoré musím vynaložiť na túto prácu, a potom si spočítam, koľko dostanem za hodinu, nie je to vôbec veľa. Je to práca z lásky.

Reiki

niektoré služby sú dostupné kdekoľvek na svete

Osobné sedenie Reiki

Osobné sedenie trvá približne jednu hodinu a zahŕňa krátky rozhovor o tom, čo by ste chceli od sedenia získať, vyčistenie a vyváženie čakier a aury a potom liečbu Reiki.

Zobraziť viac

35 EUR

Reiki sedenie na diaľku

Dištančné sedenie Reiki je možné absolvovať s klientom kdekoľvek na svete. Budem potrebovať meno klienta, dátum narodenia a možno aj adresu, kde sa bude nachádzať v čase sedenia. Sedenie bude trvať približne 45 minút a klient mi môže vopred písomne poslať všetky potrebné informácie o tom, čo by chcel od sedenia získať.

Zobraziť viac

30 EUR